Produse Naturale VS Produse Chimizate – ATARA-Cosmetice Naturale, Îngrijire Corporală și Aromoterapie

Produse Naturale VS Produse Chimizate

Atunci când vorbim de un stil de viață sănătos, adesea ne gândim doar la: hrană, sport, hidratare, odihnă.
Însă, știai că un stil de viață sănătos include și produsele pe care le folosim pe piele?
De ce spun asta? Pentru că o mare parte din ceea ce punem pe piele, ajunge în sistemul nostru sanguin.
E adevărat că toate produsele chimizate din comerț sunt testate și aprobate drept sigure. Separat. Nimeni nu ne spune ce efect au MAI MULTE produse chimizate folosite în același timp, pentru îngrijirea pielii. Cu alte cuvinte, nu știm cât de mult e prea mult.
Dacă ar fi să facem o analiză a tuturor produselor ne-naturale, pe care le folosim pentru îngrijirea corporală, am putea vedea cantitatea enormă de chimicale pe care le punem pe piele și ne putem da seama cam câte substanțe nocive ajung în corp: săpun, gel de duș, șampon, pastă de dinți, cremă de zi, cremă de noapte, cremă cu protecție UV, cremă de mâini, cremă de corp, makeup etc.
Iar acestea sunt doar o parte.
Oare ați observat că recent au apărut pe piață și variante mai naturale în gama de produse a companiilor mari de cosmetice? Cred că în final s-au ”prins” și ei că ar fi timpul să se gândească și la efectele asupra corpului , pe termen lung.
Îmi doresc ca ATARA să devină în viitor o resursă valoroase de produse naturale, sustenabile, eficiente, prietenoase cu pielea și cu mediul înconjurător, astfel încât tu să ai o alternativă sănătoasă și la fel de eficientă ca ceea ce găsești acum în comerț.
Momentan avem o gamă micuță de produse cosmetice: săpunuri solide, cremă cu gălbenele și mușețel, deodorant, balsam de buze, uleiuri esențiale, apă florală. Însă au fost create având în minte acest gând: ”Să oferim oamenilor un minim de produse naturale pentru îngrijire corporală.”
În planul pe anul 2023 se găsesc mai multe produse pe care vrem să le lansăm, la care lucrăm de ceva timp. Și chiar muncim pentru asta, întrucât credem în ceea ce facem și în valoarea pe care produsele ATARA o aduc în viața oamenilor.
Până atunci, te invit pe site, pentru a vedea ce oferim și te îndemn să începi să citești cu atenție lista de ingrediente a cosmeticelor pe care le folosești și să adaptezi acolo unde consideri că e necesar.
Pentru că un stil de viață sănătos este și despre ceea ce punem pe piele.
Rămâi aproape. Apreciem că ești aici și îți mulțumim.
Cu drag,
Gianina de la ATARA

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare